کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
در مرحله بعد، تعیین رنگ نهایی کامپوزیت متناسب با رنگ دندان های خودتان (که درمان غیرطبیعی جلوه نکند)
در برخی موارد، برای ایجاد سطحی مناسب برای اتصال کامپوزیت، ممکن است نیاز به تراشیدن جزئی دندان باشد، اما این کار به حداقل ممکن انجام میشود.
پالیش و صیقل دادن دندان کامپوزیت شده تا جایی که شبیه به دندان واقعی شود.
کامپوزیت دندان مادهای خمیری شکل است که در درجات مختلفی از رنگهای طبیعی دندان تا رنگهای سفیدتر موجود است. این ماده برای زیباسازی دندانها و طراحی لبخند و یا ترمیم دندانها به کار میرود.
در این مقاله آموختیم که کامپوزیت دندان چیست و چگونه انجام میشود و فهمیدیم که به عنوان یک روش ترمیمی در حوزه دندانپزشکی با ویژگیهای منحصر به فرد خود، جایگاه مهمی در ارتقاء زیبایی و سلامت دندانها دارد.
یکی از فاکتورهای مهمی که در هنگام کامپوزیت دندان باید به آن توجه کنید، انتخاب بهترین رنگ کامپوزیت دندان است.
طول عمر کامپوزیت دندان به عوامل متعددی بستگی دارد و نمیتوان یک مقدار دقیق برای آن تعیین کرد. برای مثال، کامپوزیتها در ناحیههای با فشار و اصطکاک کمتر معمولاً ماندگاری بیشتری دارند.
این موضوع ممکن است به ویژه در صورت استفاده در نواحی با فشار و اصطکاک زیاد مثل دندانهای جلو، اهمیت بیشتری پیدا کند. در جدول زیر میتوانید مهمترین معایب کامپوزیت دندان را به صورت خلاصه مشاهده کنید:
کامپوزیت یک راه حل متداول و موثر برای ترمیم دندانهاست، اما ممکن است برای برخی افراد مناسب نباشد. برای مثال در موارد آسیب دیدگی شدید دندان که ترمیم با کامپوزیت کارآمد نباشد، افراد به روشهای درمانی دیگر نظیر ایمپلنت دندان نیاز دارند.
تکنیکهای نادرست میتوانند باعث آسیب به بافتهای اطراف دندان و افزایش درد شوند.
تا حد امکان مصرف مواد غذایی ترش، اسیدی، شیرین و چسبنده را کاهش دهید.
تجهیزات مدرن: مطب با تکنولوژیهای پیشرفته را ترجیح دهید.
غذاهای چسبناک: غذاهای چسبناک میتوانند شرایط کامپوزیت دندان به کامپوزیتها آسیب بزنند و باعث جدا شدن آنها از سطح دندان شوند.
ونیر کامپوزیت بهویژه برای ترمیم دندانهای جلویی کاربرد دارد و از نظر عبوردهی نور، پولیشپذیری و رنگپذیری با ونیرهای سرامیکی متفاوت است.